Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Carbonit

Carbonit

A Carbonit Gmbh. 1997 óta fejleszt és gyárt ivóvíz kezelésére szolgáló szűrőelemeket Salzwedelben, Szász-Anhaltban. A Carbonit a legmagasabb szűrési teljesítményt és az optimális vízminőséget garantálja az ipar és a fogyasztók számára. A Carbonit termékek magas minőségüknek és versenyképes árszintjüknek köszönhetően óriási értékesítési potenciállal rendelkeznek.

Az aktív szén rendszerek nemzetközi értékesítése nő az orvostechnikában, a gyógyszer- és italiparban, a hajók, vonatok, repülőgépek vagy mobilházak mobil vízellátásában és nem utolsósorban a magánháztartásokban. Ezek a sikerek és a számos díj erős márkává teszik a Carbonitot.

A Carbonit egy családi vállalkozás, amely szinterezett aktívszén blokkszűrők gyártására specializálódott. A cég az észak-rajna-vesztfáliai güterslohi székhelyű Westa csoporthoz tartozik. A hagyományos cégcsoport immár harmadik generációját éli Dr. Peter Westerbarkey vezetésével. A Carbonit szorosan kötődik az Altmark régióhoz és Salzwedel városához, és számos kulturális és társadalmi területen tevékenykedik. A Carbonit a Német Úszószövetség szponzorpartnere a vízibúvár szakosztályban.

Carbonit logo

 

Rendezés:
Nézet: